Reviews


4 stars after 88 reviews
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De frieten waren koud en de boritos lauw. 9/16/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was heel lekker. Ga hier wel vaker bestellen 8/23/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt veel te pittig dit keer! Veel te veel pepers 8/21/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker allemaal maar helaas koude frietjes en was de salade inmiddels lauw geworden in plaats van frisse salade. Heeft misschien te lang gestaan voor het werd bezorgd. 8/19/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met alle respect, ik bestel graag bij jullie maar het was vandaag echt niet goed. De frietjes mer rundvlees waren echt niet lekker. Rund was oud… gewoon niet te eten. Wat kaas erover, geen sla niets. Wijn was een goedkope fles… ben ik ook anders gewend. Jammer, maar vandaag echt niet goed. 8/16/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De site van IJburg Eats werkt niet helemaal lekker op mobiel, bijv. het bestellen van verschillende gerechten. Eten en service waren top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en lekker 7/31/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ZEER SLECHTE SERVICE Bij bestelling aangegeven dat aantal gerechten glutenvrij moesten zijn. Dat was een paar weken eerder geen probleem en het staat ook op de website dat ze dit hebben. Nu werden we gebeld dat het niet meer mogelijk was! Dus bestelling geannuleerd en ze zouden het vooruit betaalde bedrag retourneren. Of ik een Tikkie wilde sturen, dan betaalden ze dezelfde dag nog en als dat niet lukte, kwam hij het persoonlijk dezelfde dag nog contant brengen. Niet dus. Daarna meerdere keren gebeld. Telkens weer dezelfde beloftes, maar geen actie. Vervolgens een formele klacht ingestuurd en weer geen reactie. Dit kan echt niet. Hier gaan we nooit meer bestellen. 7/24/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel vanaf het begin bij hen. Meestal burrito's en quesadilla's. Het is een paar weken geleden dat het recept voor beide is gewijzigd. Het is een stuk pittiger! Het ziet er meer Mexicaans uit, maar het is gewoon helemaal veranderd, en als die hoeveelheid jalapeños, proef je het eten niet eens meer. Ik ben niet meer van plan om naar anderen te gaan. Het is gewoon een schande. 7/14/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle bezorging binnen 15 min. Alleen vond ik deze keer de Buritos minder vers dan normaal. Het was verder wel lekker hoor. 7/8/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mexicaanse gerechten waren heerlijk (Quesedilla en Burrito) ! Helaas was de patat echt koud - leek ook niet goed doorbakken. Daarnaast misten we de milkshake die we wel besteld en betaald hadden. Volgende keer beter! 7/7/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
There was a plastic piece in my burrito 5/27/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Missed 1 item 5/14/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, dat wel helaas niet gratis (vond meer dan twee euro wel wat aan de hoge kant). We hadden salades besteld, waarin in ieder geval 1 stond dat er avocado in zat, maar hebben we niet gezien! Friet was een grote portie en lekker. Het was fijn geweest als er ook een foto van de salade te zien was geweest voor een betere indruk. 5/8/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Niet echt tex-mex. Volgende keer lieve weer Thais... 5/3/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quality food. So good we immediately ordered some more. The flavor explosion of the burrito; it's like you're in South America! Ordered a beer as well, which they ran out of. They gave us a call in advance and offered any replacement. Highly recommended! 4/23/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de snelste bezorging ooit (binnen 15 min) goede kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar! 4/19/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De taco churros deal was heerlijk! De nachos vond ik jammer genoeg echt totaal niet lekker. :( Had ook geen keuze in krokant of zachte taco.. 4/12/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet warm, tortilla’s gescheurd en niet gegaard. Vlees was niet op smaak, en van Mexicaanse gegrilde groenten was geen sprake, alleen 4 mais korrels en 3 zwarte bonen noem ik geen gegrilde Mexicaanse groenten. ( zelf 3 jaar in Mexico gewoond dus ik weet waar ik over praat ) 4/10/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was very greasy, it was suppose to be chicken but it felt more like pork than chicken. 3/10/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een heel ander gerecht gekregen. Ipv de loaded nachos de loaded frites. Erg teleurstellend 3/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie waren zo snel met bezorgen dat ik spontaan vergat de bezorger een fooi te geven. Echt dom. Ik hoop dat jullie de online fooi delen met hen. Eten was goed, mooie royale porties, smakelijk, warm wet warm moest zijn. Heerlijk. Voor herhaling vatbaar. 3/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burito overheerlijk, de loaded fries en ook de loaded nachos en - niet onbelangrijk - de guacamole waren werkelijk niet te eten. Die laatste verwacht je toch vers, maar wat bij de bestelling geleverd werd was echt een lang houdbaar fabrieks wanproduct. 1/22/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
In eerste instantie was niet het juiste vegetarische gerecht bezorgd. Na bellen werd dit alsnog bezorgd. De kwaliteit was prima! 1/15/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt niet lekker. Taco’s smaakte niet goed, mais was smaakloos. Salade was oké. 1x niet meer.. 11/18/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een enchilada met kip besteld, maar kreeg er een met gehakt. Deze vond ik niet heel smaakvol. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zeer smaakvol, tevens zeer vriendelijke bezorgster. 11/7/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijke grote porties en snel bezorgd 10/23/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
There is a mistake on the menu. The Party Box says "Nachobox naar keuze en een drankje erbij". I ordered this and received a bucket of fried chicken with a drink. I called to correct my order, but although a very nice lady helped me, I was not offered a change or compensation, even though the mistake was not mine, but that of the restaurant. I loved the fried chicken, it was perfectly cooked, but not what I ordered. I will keep ordering from Tacos 2 Go, I love it, but I did want to point out this mistake so it is fixed. 10/19/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry maar zo kan je eten niet afleveren. Veel vet, de inhoud leek al een keer gegeten en het was geplet en koud door het koude bier en de wijn die bovenop lagen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was a really bad meal, sorry. It turned me off from Ijburgeats altogether now 9/22/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag 3 x Taco’s besteld. Ipv 3 maistortilla’s per bestelling (zoals ook op de site staat aangegeven), slechts 2 gekregen. Gebeld en er werd eerst verteld dat er nu 2 grote tortillas ipv 3 kleine worden geleverd. Dit was echter niet het geval, er waren 2 kleine geleverd. Daarna afgepoeierd met kom morgen maar een gratis nieuwe halen?! Niet gewend van ze. Smakelijk zeker, maar geen service nadat de bestelling betaald en afgeleverd is. Jammer. 9/15/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Tacos 2 Go 4 stars after 88 reviews
Tacos 2 Go