Reviews


4 stars after 75 reviews
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
There was a plastic piece in my burrito 5/27/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Missed 1 item 5/14/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, dat wel helaas niet gratis (vond meer dan twee euro wel wat aan de hoge kant). We hadden salades besteld, waarin in ieder geval 1 stond dat er avocado in zat, maar hebben we niet gezien! Friet was een grote portie en lekker. Het was fijn geweest als er ook een foto van de salade te zien was geweest voor een betere indruk. 5/8/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Niet echt tex-mex. Volgende keer lieve weer Thais... 5/3/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quality food. So good we immediately ordered some more. The flavor explosion of the burrito; it's like you're in South America! Ordered a beer as well, which they ran out of. They gave us a call in advance and offered any replacement. Highly recommended! 4/23/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de snelste bezorging ooit (binnen 15 min) goede kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar! 4/19/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De taco churros deal was heerlijk! De nachos vond ik jammer genoeg echt totaal niet lekker. :( Had ook geen keuze in krokant of zachte taco.. 4/12/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet warm, tortilla’s gescheurd en niet gegaard. Vlees was niet op smaak, en van Mexicaanse gegrilde groenten was geen sprake, alleen 4 mais korrels en 3 zwarte bonen noem ik geen gegrilde Mexicaanse groenten. ( zelf 3 jaar in Mexico gewoond dus ik weet waar ik over praat ) 4/10/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was very greasy, it was suppose to be chicken but it felt more like pork than chicken. 3/10/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een heel ander gerecht gekregen. Ipv de loaded nachos de loaded frites. Erg teleurstellend 3/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie waren zo snel met bezorgen dat ik spontaan vergat de bezorger een fooi te geven. Echt dom. Ik hoop dat jullie de online fooi delen met hen. Eten was goed, mooie royale porties, smakelijk, warm wet warm moest zijn. Heerlijk. Voor herhaling vatbaar. 3/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burito overheerlijk, de loaded fries en ook de loaded nachos en - niet onbelangrijk - de guacamole waren werkelijk niet te eten. Die laatste verwacht je toch vers, maar wat bij de bestelling geleverd werd was echt een lang houdbaar fabrieks wanproduct. 1/22/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
In eerste instantie was niet het juiste vegetarische gerecht bezorgd. Na bellen werd dit alsnog bezorgd. De kwaliteit was prima! 1/15/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt niet lekker. Taco’s smaakte niet goed, mais was smaakloos. Salade was oké. 1x niet meer.. 11/18/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een enchilada met kip besteld, maar kreeg er een met gehakt. Deze vond ik niet heel smaakvol. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zeer smaakvol, tevens zeer vriendelijke bezorgster. 11/7/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijke grote porties en snel bezorgd 10/23/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
There is a mistake on the menu. The Party Box says "Nachobox naar keuze en een drankje erbij". I ordered this and received a bucket of fried chicken with a drink. I called to correct my order, but although a very nice lady helped me, I was not offered a change or compensation, even though the mistake was not mine, but that of the restaurant. I loved the fried chicken, it was perfectly cooked, but not what I ordered. I will keep ordering from Tacos 2 Go, I love it, but I did want to point out this mistake so it is fixed. 10/19/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry maar zo kan je eten niet afleveren. Veel vet, de inhoud leek al een keer gegeten en het was geplet en koud door het koude bier en de wijn die bovenop lagen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was a really bad meal, sorry. It turned me off from Ijburgeats altogether now 9/22/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag 3 x Taco’s besteld. Ipv 3 maistortilla’s per bestelling (zoals ook op de site staat aangegeven), slechts 2 gekregen. Gebeld en er werd eerst verteld dat er nu 2 grote tortillas ipv 3 kleine worden geleverd. Dit was echter niet het geval, er waren 2 kleine geleverd. Daarna afgepoeierd met kom morgen maar een gratis nieuwe halen?! Niet gewend van ze. Smakelijk zeker, maar geen service nadat de bestelling betaald en afgeleverd is. Jammer. 9/15/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food, good service 8/20/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mijn enchilladas met kip en mijn salade met vlees waren niet te eten. Te veel olie op kip en taco's waren niet lekker. 8/14/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leker eten ... 7/21/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The chicken burrito was soooo amazing! So fresh and creamy, will definitely order again! 7/20/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Love the quesadillas!! 7/9/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 1e keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar! Lekkere loaded fries en heerlijke goed gevulde burrito. 7/6/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snel en netjes bezorgd! 6/24/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De frites met gehakt is te sausig, mede vanwege de aubergine. Mag iets droger en met guacemole en creme fraiche. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Tacos 2 Go Krijn Taconiskade 374 020 – 2480086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker, maar niet fantastisch. De “vegetarische” burrito en taco’s zaten vol met grote stukken courgette en paprika, nauwelijks rijst en geen bonen. Ook zat er een onaangename soja achtinge saus in. Niet echt Mexicaans, en ook niet echt super lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Tacos 2 Go 4 stars after 75 reviews
Tacos 2 Go